5.4.2023 15:14
Harrastetoiminta

HJK Harraste kevätturnaus 16.4.2023

Hei!

Järjestämme samaan tapaan kuin viime vuonna harrasteryhmien välisen turnauksen Lehtikuusentien kentällä klo 13.30-15.30 harrasteen kauden huipennukseksi. Viime vuonna turnaus oli hitti, joten toivottavasti saadaan tänä vuonna myös vähintään yhtä hyvä osallistujamäärä. Ilmoittautuminen turnaukseen on nyt myclubissa avoinna. Jos ilmoittautuminen ei jostain syystä myclubin kautta onnistu, voi turnaukseen ilmoittautua myös sähköpostitse minulle: toni.luukkonen@hjk.fi. Mikäli teiltä puuttuu vielä harrasteen paita laita myös minulle viestiä, niin osaamme toimittaa paitoja turnaukseen/tuleviin treeneihin.

Muistuttaisin myös, että harrasteen kesäkaudelle on nyt ilmoittautuminen auki. Siirrymme harjoittelemaan ulkokentille ja avaamme uuden harrastejoukkueen kannelmäkeen. Paikat harrasteryhmiin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Infoa kesän harrastetoiminnasta sekä ilmoittautumislinkit löytyy osoitteesta: HJK Harraste - HJK Juniorit (hjk-j.fi)

Viimeisenä muistutuksena vielä, että ensiviikon maanantaina EI ole treenejä, koska on pääsiäisloma. Hyvää pääsiäistä kaikille!