30.3.2023 15:56
Harrastetoiminta

Harrasteen kesäkausi 2023 + muut ilmoitusluontoiset asiat

Hei!

Harrasteen kevätkautta on jäljellä enää noin kuukausi. Siispä on aika tiedottaa muutama ilmoitusluontoinen asia. Ensinnäkin: Muutamilta kentiltä on tullut ohjaajilta palautetta, että treeneissä on ollut aika ajoin haasteita käyttäytymisen suhteen. Kaikkeen ylimääräiseen säheltämiseen tai kiusaamiseen on nollatoleranssi, ja ohjaajat tulevat tarttumaan nyt tiukemmalla kädellä pelaajien treenikäyttäytymiseen. Ja jos homma ei toimi, niin ohjaajat laittavat minulle viestiä jonka jälkeen olen yhteydessä häiriötä aiheuttavan lapsen vanhempiin. Voitte mainita asiasta kotona pelaajille.

Kausi tulee jälleen huipentumaan harrasteryhmien väliseen turnaukseen, joka järjestetään tällä kertaa Lehtikuusentien kentällä 16.4 klo 13.30-15.30. Tapahtumasta tulee tarkempi info myöhemmin, mutta ideana olisi toteuttaa samanlainen turnaus minkä toteutimme myös viime vuonna joulukuussa.

Nyt myös kesäkaudelle on ilmoittautuminen avattu. Kesäkausi alkaa toukokuun alussa ja kestää aina syyskuun loppuun saakka. Harrastetoimintaa tullaan järjestämään ensimmäistä kertaa neljällä kaupunginosalla, kun myös Kannelmäki otetaan pilottina harrastetoimintaan mukaan. Kesäkauden aikataulut tulevat olemaan seuraavat:

Kantsu: Tiistaisin Kannelmäen tekonurmella klo 15-16

East: Keskiviikkoisin (paikka ja aika ilmoitetaan myöhemmin)

Malmi: Torstaisin Ala-Malmin nurmella klo 17-18

Töölö: Sunnuntaisin Lehtikuusentien kentällä klo 16-17

Ilmoittautumaan pääset joko harrasteen sivuilta tai seuraavien linkkien takaa:

HJK Kannelmäki Harraste 9-12v - kesä 2023 (myclub.fi)

HJK East Harraste 9-12v - kesä 2023 (myclub.fi)

HJK Malmi Harraste 9-12v - kesä 2023 (myclub.fi)

HJK Töölö Harraste 9-12v - Kesä 2023 (myclub.fi)

Harrasteen nettisivuille tiedot kesäkauden toiminnasta tulee päivittymään mahdollisimman pian.